Hvor kan støvsugeren bruges?

 

Håndstøvsugeren kan bruges flere forskellige steder, og er især praktisk de steder hvor det kan være besværligt at bruge den store støvsuger med ledning. Den passer perfekt til bilen, og kan opbevares blandt andet i handskerummet. Håndstøvsugeren kan bruges næsten alle steder, vindueskarmen, tastaturet til støvsugeren, campingvognen, båden osv. 
Støvsugeren er ledningsfri, hvilket gør den nem og enkel at hive frem, når uheldet er ude. Støvsugeren bliver genopladet med en USB lader der følger med til alle ordrer, så den kan oplade næsten alle steder. De fleste biler har et USB Plugin i deres bil, så hvis støvsugeren løber tør mens I er på tur, kan den altid genoplades i bilen. Der gøres ikke brug af støvsugerposer, da man nemt og enkelt kan tømme dem for snavs, når den er ved at være fyldt op. Så man slipper for at skulle købe støvsugeposer og have dem på lager. 
Støvsugeren er letvægtig, så den er nem og enkel at flytte og bruge når uheldet er ude. Det har aldrig været nemmere at holde bilen ren

Er du i tvivl om hvad der følger med? Læs vores artikel om hvad der medfølger til støvsugeren HER

 

Tilbage til blog