Fortrydelsesret og returret

Refusion

Hvis du ønsker at få pengene retur for dit køb, skal du sende dine bankoplysninger til os over mail, så vi kan sende pengene retur. Du kan sende dit Konto nr og reg nr over mail, så sender vi pengene retur efter aftale. Dine bankoplysninger vil kun blive brugt til at refundere beløbet i forhold til refusionen. 

Returnering

Hos os har du som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter at du har modtaget din vare, eller den sidste vare hvis du bestiller en større ordre, som ikke bliver leveret samlet. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage give os besked på mail om at du ønsker at fortryde dit køb. Henvendelse skal ske til denne mail - kontakt@renfi.dk

Du kan ikke benytte din fortrydelsesret blot ved at nægte modtagelse af ordrer, hvis du ikke har givet os besked om dette. 

Du skal sende din ordre retur til os inden for rimelig tidsomfang, og senest 14 dage efter at du har meddelt os at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Vi dækker ikke returnerings udgifterne, og du har selv ansvar og risiko for at pakken bliver ordentlig leveret og i ordentlig stand. Vi anbefaler altid alle vores kunder at sende pakken retur med track and trace, så der er mulighed for at spore pakken. 

Varen skal sendes til denne adresse - 
c/o Weblogistik ApS Hvedemarken 7A 3650 Ølstykke

Husk at skrive renfi.dk på din pakke, samt IKKE sende den til pakkeboks. Ellers kan vi ikke modtage pakken.

Det er vigtigt at du IKKE sender pakken til en pakkeboks, da vi ellers ikke kan modtage varen, og du kan ikke få pengene retur så. Pakken skal sendes direkte til vores adresse