Fragt og returnering

Levering

Fragt er gratis på alle ordrer. Hvis du bestiller på vores side inden klokken 14:00, så bliver ordren sendt afsted samme dag. Hvis du bestiller senere på dagen, bliver pakken sendt afsted den kommende hverdag. Vores typiske leveringstid er 1-3 hverdage, afhængig af hvornår du bestiller, samt hvilken leveringsmetode du bruger. Hos renfi.dk har du mulighed for at få sendt din pakke til nærmeste pakkeshop, eller du kan få den sendt til din private adresse. 

Vi sender til hele Danmark, og vi sender vores pakker alle hverdage og der bliver leveret pakker alle hverdage. 

Returnering

Hos os har du som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret. Din fortrydelsesret udløber 14 dage efter at du har modtaget din vare, eller den sidste vare hvis du bestiller en større ordre, som ikke bliver leveret samlet. Hvis du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret, skal du inden 14 dage give os besked på mail om at du ønsker at fortryde dit køb. Henvendelse skal ske til denne mail - kontakt@renfi.dk

Du kan ikke benytte din fortrydelsesret blot ved at nægte modtagelse af ordrer, hvis du ikke har givet os besked om dette. 

Du skal sende din ordre retur til os inden for rimelig tidsomfang, og senest 14 dage efter at du har meddelt os at du ønsker at gøre brug af din fortrydelsesret. Vi dækker ikke returnerings udgifterne, og du har selv ansvar og risiko for at pakken bliver ordentlig leveret og i ordentlig stand. Vi anbefaler altid alle vores kunder at sende pakken retur med track and trace, så der er mulighed for at spore pakken. 

Varen skal sendes til denne adresse - 

c/o Weblogistik ApS Hvedemarken 7A 3650 Ølstykke
Husk at skrive renfi.dk på din pakke, samt IKKE sende den til pakkeboks. Ellers kan vi ikke modtage pakken.

Det er vigtigt at du IKKE sender pakken til en pakkeboks, da vi ellers ikke kan modtage varen, og du kan ikke få pengene retur så. Pakken skal sendes direkte til vores adresse